Nastal čas pre chudnutie a jarné očisty s diétou Profidiet

V čom sa líšia naše proteínové tyčinky od konkurenčných?

V čom sa líšia naše proteínové tyčinky od konkurenčných?

V čom sa líšia naše proteínové tyčinky od konkurenčných?

Na našom trhu nájdete proteínových tyčiniek viac než dosť. Človek môže byť z takého množstva produktov zmätený a preto si právom položí otázku: „V čom sa líšia proteínové tyčinky Profidiet® od tých, ktoré sú bežne dostupné?“ Rozdielov je mnoho, ale poďme po poriadku a najprv si povedzme niečo o proteínových tyčinkách ako takých a o ich vlastnostiach.

Na čo je dobré konzumovať proteínové tyčinky?

Výhod je viacero, niektoré Vás možno prekvapia:

- kvalitný proteín, ktorý je napr. obsiahnutý v našich tyčinkách, je účinný pri zvyšovaní sily a obnovy svalov

- ukazuje sa, že zvýšením proteínov v tele prostredníctvom konzumácie proteínového produktu sa priamo zvyšuje syntéza svalového proteínu, čo zároveň môže napomôcť aj k zníženiu hmotnosti (štúdia Van Loon, 2014).

- proteínové tyčinky majú kľúčovú úlohu aj pri zotavení svalstva po cvičení

- taktiež môžu zvýšiť pocit sýtosti tým, že zabránia hladu prostredníctvom zníženia hladiny hormónu grelín, ktorý je známy ak ako tzv. „hladový hormón“

- vo všeobecnosti platí, že diéta s vysokým obsahom bielkovín môže zvýšiť v tele termogenézu a tým dodať pocit nasýtenia a pomôcť tak pri chudnutí

- proteínové tyčinky s obsahom  mliečnej bielkoviny môžu byť nápomocné aj pri znižovaní rizika vzniku metabolických ochorení a môžu pomôcť zlepšiť zdravie srdca

 

V čom sú výhody proteínových tyčiniek od Profidiet®?

Prvým z rozdielov je napr. to, že Profidiet® má vo svojom portfóliu až 19 vysokoproteínových tyčiniek s nízkym obsahom cukrov a tukov. Vedeli ste, že z toho viac ako 15 tyčiniek je dokonca bezlepkových? A stále si zachovávajú svoju vyváženú chuť.

Ďalším z rozdielov sú kalórie. Pozornosť na nich kladieme hlavne ak chcem zredukovať pár kíl. Nemusíte sa ale vôbec báť. Aj pri relatívne veľkej porcii 1 proteínovej tyčinky Profidiet® (40 - 45 g) si stále zachovávajú nízky počet kalórií.

Cukry, veľký strašiak pri chudnutí. Pri našich tyčinkách si ale s nimi starosti robiť nemusíte. Obsah cukrov v Profidiet® tyčinkách je od 0,4 - 5g / porciu.

Zloženie samotnej tyčinky Vás určite tiež poteší. Na prvom mieste nájdete vždy kvalitné bielkoviny, pretože sa v danom produkte nachádzajú v najväčšom množstve. A nám ide predovšetkým o kvalitu produktu.

No a nesmieme zabudnúť na cenu. Vyberie si naozaj každý pri sume od 1,80 € na porciu. Ak však patríte k verným klientom Profidiet, cenu si viete ešte znížiť dodatočnou zľavou. 

 

Odporúčanie na záver?

              Proteínová tyčinka Profidiet® je dobrou voľbou či už na raňajky, po tréningu alebo aj ako super spoločník na cesty, keď Vás prepadne hlad. Ak rozmýšľate, ktorá príchuť je pre Vás tá vhodná a neviete si z nášho sortimentu vybrať, nezúfajte. Momentálne máme v ponuke špeciálne mixy 10 proteínových tyčiniek do 1. fázy bez lepku alebo 10 tyčiniek od 2. fázy.

Tak čo, vyskúšate nejakú? Je to len na Vás, ktorú si vyberiete. Možností máte veľa.
Ak máte svoje favority spomedzi tyčiniek Profidiet
®, podeľte sa s nami o ne v komentároch.

Zanechajte komentár