Nastal čas pre chudnutie a jarné očisty s diétou Profidiet

Moja premena veľmi pomohla môjmu sebavedomiu ako aj rozhodnutiu zmeniť prácu a byť konečne šťastná. . .

Moja premena veľmi pomohla môjmu sebavedomiu ako  aj rozhodnutiu zmeniť prácu a byť konečne šťastná. . .
01. jún, 2021 0 Komentár

Moja premena veľmi pomohla môjmu sebavedomiu ako aj rozhodnutiu zmeniť prácu a byť konečne šťastná. . .

Recenzia, Jana, 38 rokov

z váhy 78,9 kg na 63,5 kg, úbytok 15,4 kg

redukčný program trvanie: Január 2021 – Apríl 2021

Opäť máme pre vás čerstvý príbeh našej klientky Janky, ktorá schudla s Profidiet proteínovou diétou viac ako 15 kilogramov za 4 mesiace. Redukčný program podstúpila v redukčnom centre Profidiet v Bratislave. Aj napriek tomu, že Janka svoju hmotnosť redukovala v čase druhej vlny pandémie, nenechala sa odradiť a dosiahla tak svoju vysnívanú postavu. Ako sa jej to podarilo? Čítajte ďalej. 

Ako ste sa dozvedeli o programe Profidiet?

„K Profidiet redukčnej diéte som sa s kolegyňou dostala cez spoločné kolegyne z práce, ktoré túto diétu úspešne absolvovali. Ich premena a dlhodobé udržanie váhy nás motivovalo a presvedčilo, že ideme do toho aj my. Naše chudnutie bolo to o to lepšie, že sme chudli spoločne a tak sme sa navzájom podporovali a spoločne sme vymýšľali aké jedlo si pripravíme na ďalší deň. Začiatky boli ťažké, no naše odhodlanie niečo so sebou urobiť bolo veľmi silné.” 

Aký cieľ ste si stanovili?

Mojím cieľom bolo schudnúť 15 kíl, začínala som na váhe 78,9. Po 4 mesiacoch som schudla na 63,5. Už po dvoch mesiacoch bolo vidieť prvé výrazné zmeny na mojej váhe a zovňajšku, čo si všimlo aj moje okolie. Nebudeme si klamať, každej žene zalichotí, keď jej viacero ľudí povie, že dobre vyzerá. Takisto, väčšinu žien poteší nákup nového oblečenia. Po schudnutí 3 konfekčných veľkostí bolo potrebné zmeniť úplne šatník. Tá radosť z nakupovania bola ohromná. Konečne som mohla siahnuť aj po farebnejších a odvážnejších kúskoch. 

Ako by ste svoju premenu zhodnotili?

Moja premena, ktorú som dosiahla zmenou v stravovaní a pridaním pohybu, veľmi pomohla môjmu sebavedomiu ako  aj rozhodnutiu zmeniť prácu a byť konečne šťastná. . . Poďakovanie patrí poradkyni Zlatke, ktorá ma (nás) sprevádzala chudnutím, podporovala a vždy pochválila za dosiahnuté výsledky ☺ Taktiež patrí moje veľké poďakovanie aj mojej kolegyni, ktorá ma presvedčila, že chôdza, nie je až tak zlá, práve naopak.. ☺“

O Jankinom programe Profidiet

Janka podstúpila celý redukčný program, ktorý pozostáva zo 4 fáz. Riadila sa našimi radami, zmenila svoj životný štýl a pridala do svojej bežnej rutiny aj pohyb. V tomto prípade sa jednalo o aktívnu chôdzu, ktorú zo začiatku neobľubovala, ale aj vďaka tomu sa jej podarilo znížiť napríklad viscelárny tuk zo 14 na 8 a dosiahnuť tak svoj cieľ – cítiť sa lepšie. 

Ak aj vy túžite vo svojom živote po zmene, kontaktujte ktorékoľvek naše redukčné centrum, ktorých máme po Slovensku až 14. Výživoví poradcovia vám radi poradia ako začať a taktiež budú vašou opornou „barličkou“ počas chudnutia, pretože s Profidiet na to nie ste sami.

V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať na info@profidiet.sk

Zanechajte komentár