Nastal čas pre chudnutie a jarné očisty s diétou Profidiet

Martina už inú diétu skúšať nemusí

Martina už inú diétu skúšať nemusí
22. apríl, 2021 0 Komentár

Martina už inú diétu skúšať nemusí

Recenzia, Martina, 45 rokov

z váhy 62 kg na 55 kg, úbytok 7 kg

Prinášame vám príbeh a skúsenosti našej klientky Martiny, ktorá schudla s Profidiet proteínovou diétou úžasných 7 kilogramov aj napriek tomu, že je počiatočná hmotnosť nebola veľka. Tak čo, inšpirujete sa aj vy?

“Približne v tomto čase pred rokom som sa pustila do proteínovej diéty s Profidiet. Nikdy som diéty nedržala, nemala som ani extra nadváhu, no už niekoľko rokov sa mi ani napriek pravidelnému cvičeniu nedarilo schudnúť. Cítila som (a hlavne videla na oblečení ☺), že mám nejaké to kilo naviac a navyše mojej nižšej postave vôbec nepristali. Ale s keto diétou Profidiet sa mi to podarilo!!! V čase 1. vlny  pandémie som sa dala na chudnutie. A úspešne. Už po pár týždňoch na váhe víťazoslávne blikalo 55 kilogramov (chudla som z pôvodných 62 kg). Bol to tak krásny a oslobodzujúci pocit. Preto som sa  rozhodla, že sa budem snažiť dať si aspoň raz do roka, s cieľom udržania si svojej novej hmotnosti (a dobrého pocitu, že pre seba niečo robím☺) niektorý z redukčných a detoxikačných programov Profidiet z ich širokého výberu.

A prečo som začala chudnúť práve s proteínovou diétou Profidiet? Úprimne, inú som neskúsila ale ani skúšať nebudem a nepotrebujem, pretože s Profidiet som sa zbavila kilogramov, ktoré ma trápili. Na stránke www.profidiet.net  majú naozaj široký výber kvalitných bielkovinových jedál a koláčikov. Práve to, že môžem počas diéty aj koláčiky iné proteínové sladkosti ma veľmi bavilo. A zdá sa, že aj moju rodinu, keďže proteínové tyčinky mi všetky vyjedli ☺ Jedlá Profidiet sú skutočné jedlá, ktoré aj napriek nízkemu obsahu tukov či cukrov chutia výborne a navyše si ich môžete spestriť v podstate čímkoľvek -  koreniny, huby, vajíčko, ... a hlavne neobmedzeným množstvom zeleniny. Navyše, mňa ako silnú kávičkárku veľmi potešilo, že ani túto nežnú drogu som si nemusela odoprieť. 

A čo ešte dodať? Hlavne, nebojte sa toho! Rozbeh v chudnutí je možno trošku náročnejší, ale je to len pár dní. No a čo je to oproti celému zvyšku rokov? A ten pocit na konci, že ja som pánom (alebo teda paní) situácie, ten je na nezaplatenia a prajem ho zažiť každému jednému z vás.”

Zanechajte komentár