Nastal čas pre chudnutie a jarné očisty s diétou Profidiet

Barbora Švidraňová navarila Profidiet Rizoto hubové Fit inak

Barbora Švidraňová navarila Profidiet Rizoto hubové Fit inak
25. júl, 2019 1 Komentár

Barbora Švidraňová navarila Profidiet Rizoto hubové Fit inak

Na varenie v kuchyni Profidiet Barbora Švidraňová vybrala svoje najobľúbenejšie recepty.

Dnešný recept bude na Hubové rizoto s avokádom.

Barbora si do jedla od Profidiet pridala ingrediencie, ktoré ho ozvláštnia. Príprava pritom nie je o nič náročnejšia ako bežne.

BS:  Verím, že sa mi podarí lebo zatiaľ som ho varila iba jedenkrát a to v mikrovlnke. Prípravu proteínových jedál Profidiet nájdete napísanú na super kartičkách na obale. Takže nevadí ak si ich nepamätáte úplne presne. Tak ako ja. Skúsim dnes prípravu Profidiet Hubového rizota Fit na sporáku.

Potrebné suroviny:

1 vrecko Profidiet Rizoto hubové Fit

1 avokádo

Olivy

Špenátové listy

Parmezán

Soľ

Korenie

Olivový olej

Postup prípravy:

Hubové rizoto chutí naozaj úžasne ako skutočné. Bola som prekvapená, že aj napriek tomu že je to instantné jedlo - „jedlo z prášku“ tak chutí ako reálne. Postupujeme presne podľa návodu na kartičke z obalu. Rizoto zalejeme horúcou vodou a necháme ho 7-8 minút postáť aby napučalo. Keď ho budete odstavovať nezľaknite sa. Najskôr je také vodnaté, ale keď postojí získa svoju hustotu. Kým rizoto pučí nakrájame avokádo. Je to perfektná potravina. Môžete ju použiť aj do sladkých aj slaných pokrmov. Pridá jedlu nielen skvelú chuť, ale aj úžasnú maslovú štruktúru. Okrem toho nakrájame olivy a nastrúhame parmezán. Keď je rizoto pripravené zľahka ho ohrejeme spolu aj so syrom na panvici. Parmezán neskutočne prepojí všetky zložky a chute dohromady.

Môj tip: K rizotu môžete pridať aj čerstvé alebo zľahka orestované špenátové listy. K proteínovým jedlám sa nebojte pridávať aj kel, kaleráb, karfiol či brokolicu. Naučíte sa tak pripravovať oveľa viac jedál z čerstvej a zdravej zeleniny. Zmeníte tak postupne a prirodzene v jednotlivých fázach svoje stravovanie. Normálne jedlá budú tvorené najmä zeleninou a mäsom. Kombinácií je množstvo a dá sa s nimi pekne vyhrať.

Prajem vám dobrú chuť.

Mgr. Veronika Hlivová

Mgr. Veronika Hlivová

Veronika pre vás pripravuje blogové články na našej webovej stránke zamerané hlavne na témy zdravého životného štýlu, chudnutia a diéty Profidiet. Taktiež sa stará o publikovanie nových článkov a príspevkov na sociálnych sieťach Facebook, Twitter, Instagram a GooglePlus :)

Komentár (01)

  • Avatar
    Eva
    feb 9, 2021

    Takto si môžem obzvlášťniť jedlo aj napriek tomu ze niektoré suroviny ako avokádo a parmezán nemám medzi potravinami ktoré smiem jest prí diéte?

Zanechajte komentár