Nastal čas pre chudnutie a jarné očisty s diétou Profidiet

Ďakujeme z Profidiet referenčného centra chudnutia

Ďakujeme z Profidiet referenčného centra chudnutia
01. júl, 2019 0 Komentár

Ďakujeme z Profidiet referenčného centra chudnutia

Ďakujeme Vám, že ste piatok v Deň otvorených dverí v priestoroch Profidiet referenčného centra chudnutia v Bratislave strávili s nami. Prišlo vás skutočne mnoho, pri počte 150 sme prestali rátať :)

Tipy a rady

Pripravený bol skvelý program plný zdravých tipov o chudnutí. Nutričná poradkyňa Andrejka mala celý deň plné ruky práce. Merala a vážila vás na InBody váhe. Radila vám ako upraviť stravu, aby ste strácali tuk najmä v problémových partiách. Pomáhala vám upraviť stravovanie, aby ste dosiahli želanú váhu. Predstavila vám redukčný program Profidiet a jeho úlohu pri efektívnom chudnutí bez jojo efektu.

Ochutnávka

Okrem odborných rád sme mali pre vás pripravené chutné občerstvenie. Sladké a hlavne zdravé proteínové tyčinky a koláčiky, slané snacky a svieže bielkovinové šejky. A verte, či nie, zjedlo sa všetko pripravené. Viac ako 10 balení proteínových tyčiniek, 15 balení slaných snackov a vypilo sa takmer 20 balení proteínových šejkov rôznych príchutí. Skvelé je, že vám všetkým chutilo.

Darčeky a súťaž

Kým boli dvere centra chudnutia otvorené rozdávali sme darčeky ku všetkým nákupom. Mnohí využili 10% zľavu na celý ponúkaný sortiment proteínových jedál. Niektorí návštevníci dokonca odchádzali nabalení celým diétnym programom. Iní sa bez váhania zapojili do súťaže o balíček s 21 dňovým programom chudnutia do plaviek.

Autogramiáda speváčky Barbory Švidraňovej

Počas DOD ste si mohli prezrieť unikátne priestory centra a mali sme pre vás aj ďalšie prekvapenie. Čerešničkou zdravého programu bola hviezda hudobného showbiznisu Barbora Švidraňová. Strávila s nami celé poobedie, fotila sa s fanúšikmi a rozdávala autogrami. Všetci zúčastnení mali možnosť sa s Barborou otvorene porozprávať o jej chudnutí s Profidiet, o pripravovanom albume a koncertnom turné a aj o jej plánoch na nadchádzajúce obdobie.

Váš záujem nás veľmi potešil a uistil v tom, že čo robíme je správne. Ďakujeme a tešíme sa na ďalšie osobné , telefonické alebo virtuálne stretnutie s vami.

Krásne leto praje váš tím Profidiet.

Mgr. Veronika Hlivová

Mgr. Veronika Hlivová

Veronika pre vás pripravuje blogové články na našej webovej stránke zamerané hlavne na témy zdravého životného štýlu, chudnutia a diéty Profidiet. Taktiež sa stará o publikovanie nových článkov a príspevkov na sociálnych sieťach Facebook, Twitter, Instagram a GooglePlus :)

Zanechajte komentár