Nastal čas pre chudnutie a jarné očisty s diétou Profidiet

Barbora Švidraňová navarila Profidiet Pomarančovú palacinku s malinami Exclusive inak

Barbora Švidraňová navarila Profidiet Pomarančovú palacinku s malinami Exclusive inak
01. jún, 2019 0 Komentár

Barbora Švidraňová navarila Profidiet Pomarančovú palacinku s malinami Exclusive inak

Na varenie v kuchyni Profidiet Barbora vybrala tri svoje najobľúbenejšie recepty.

Thajskú polievku s krevetami a krutónmi, Hubové rizoto s avokádom a Pomarančovú palacinku s malinami ako dezert.

Do každého z jedál Profidiet pridala ingrediencie, ktoré ho ozvláštnia. Príprava pritom nie je o nič náročnejšia ako bežne. Ak chcete vidieť ako sa Barbore darilo pri príprave jedál video si môžete pozrieť tu.

Čo nájdete vo videu?

Barborine tipy a triky ako jedlá Profidiet pripraviť. To však nie je všetko. Ak si pozriete video celé nájdete v ňom informáciu ako získať 10% zľavu na celý nákup Profidiet jedál.

Pomarančová palacinka s malinami ako dezert.

BŠ: Moje najobľúbenejšie jedlo od Profidiet s vynikajúcimi malinami. Vedeli ste, že maliny a jahody neobsahujú cukor? Takže sú skvelým „ketogénnym ovocím“. Aj takéto maškrty môžete jesť počas redukcie hmotnosti s Profidiet a skvelé je, že chudnete. Mne sa podarilo zbaviť sa už 10 kilogramov.

Potrebné suroviny:

Postup prípravy:

Zmes z vrecka Profidiet Palacinka s príchuťou pomaranča rozmiešame podľa návodu s 200 ml vody v šejkeri. Poradím vám malý trik ak chcete mať palacinky dve pridajte o 10 ml viac, ja to tak robím pretože rada maškrtímJ. Ak zmes poriadne našľaháte tak bude jemná ako obláčik. Palacinku pripravíme ako bežnú na kvapke oleja a na panvici. Ak nechcete použiť olivový olej pokojne ho zameňte napríklad za kokosový olej, ten sa takmer vôbec neprepaľuje. Hotovú palacinku ozdobíme čerstvým ovocím a dochutíme nastrúhanou chrumkavou tyčinkou s čokoládovou príchuťou. Skvelé jedlo hotové doslova do 5 minút.

Môj tip: Ak by sa proteínové jedlo Profidiet horšie rozpúšťalo pokojne použite ponorný alebo ručný mixér. Rýchlo dosiahnete jemnú štruktúru výsledného jedla.

Prajem vám dobrú chuť

Pozrite si video varenie s Barborou Švidraňovou tu.

Mgr. Veronika Hlivová

Mgr. Veronika Hlivová

Veronika pre vás pripravuje blogové články na našej webovej stránke zamerané hlavne na témy zdravého životného štýlu, chudnutia a diéty Profidiet. Taktiež sa stará o publikovanie nových článkov a príspevkov na sociálnych sieťach Facebook, Twitter, Instagram a GooglePlus :)

Zanechajte komentár