Nastal čas pre chudnutie a jarné očisty s diétou Profidiet

Barbora Švidraňová varí s Profidiet

Barbora Švidraňová varí s Profidiet
22. máj, 2019 0 Komentár

Barbora Švidraňová varí s Profidiet

Dnes sme sa stretli s Barborou Švidraňovou v Profidiet kuchyni. Pripravila niekoľko zaujímavých receptov ako príjemne obmeniť proteínové jedla. Prezradila nám pritom aj pár svojich tajomstiev.

Ako zvyčajne pripravuješ jedlá Profidiet?

Najčastejšie dopĺňam k jedlám zeleninu. Skvelé sú olivy alebo uhorka. Hrám sa často aj s korením a syrom. Proteínové jedlá Profidiet samé o sebe majú dosť výraznú chuť ale rada si ich ozvláštnim kurkumou, koriandrom alebo kari zmesou.

Skúšala si aj novinky v portfóliu jedál od Profidiet?

Naposledy som si vybrala úplne nové príchute vhodné od druhej fázy diéty. Najviac ma oslovili fazuľky na chilli korení a hubové rizoto je tiež skvelé. Dopĺňam ich upravenými čerstvými šampiňónmi a hlivou.

Na scéne si už niekoľko rokov stane sa ti, že máš trému?

Kedysi som bývala trémistka, ale teraz je to už skôr pocit zodpovednosti. Keď viem, že ma čaká dôležitý alebo náročnejší výkon tak sa naň viac pripravím. A cítim skôr, že to musím dobre zvládnuť. Prvé vystúpenia po pôrode som sa síce mala pocit, že som zabudla ako sa vystupuje ale rýchlo som nabehla späť do starých koľají. A hlavne už sa viem vynájsť.

Keď máš večernú akciu či koncert. Kedy reálne začína tvoja práca?

Je to rôzne ale keď napríklad začína akcia o siedmej večer tak musím byť na mieste už okolo tretej poobede. Pripravujem sa častokrát už cestou na akciu. Zahrievam hlasivky už v aute. Na mieste musíme urobiť zvukovú skúšku zahrať si pár pesničiek s kapelou aby sme sa zladili. A potom prichádza na rad make-up a kostým. Maľujem sa sama a niekedy to trvá aj 1,5 hodinu.

Ak dobre rozumiem ak máš prácu tak si od obeda preč a končíš neskoro v noci. Ako teda riešiš jedlo a stravovanie obzvlášť teraz keď redukuješ?

Pred spievaním a vystúpením nejem asi hodinu a pol aby sa mi potom negrgalo. Zvyčajne sa najem doma pred cestou a do kabelky hodím proteínovú tyčinku. Teraz som už v druhej fáze a mám teda povolené jedno normálne jedlo. Takže si to poupravujem tak aby som mohla na mieste zjesť nejaký šalát alebo mäso. Ale už sa mi stalo, že som si vzala so sebou vrecúško a na mieste som si v shakeri pripravila kokteil. Príprava Profidiet jedál je naozaj rýchla.

Naposledy sme ťa videli na módnej prehliadke Lýdie Eckhart. Mala si nádherné šaty. Ako si sa cítila?

Módna prehliadka a aj atmosféra celého eventu boli úžasné. Lýdia je predsa prvá dáma slovenskej módy. Jej modely sú nápadité a ženské zároveň. Priznám sa, pred akciou mi volala, že akú mám aktuálne veľkosť. Nemala som totiž čas vyskúšať model vopred. Keďže sme mali pochybnosti pre istotu som si zobrala vlastné šaty.

ALE veľmi som sa nakoniec potešila, pretože som sa zmestila do modelkovskej konfekčnej veľkosti 38. Len vďaka Profidiet, aktuálne som schudla už 10 kg.

Gratulujem, vynikajúci výsledok a naozaj vyzeráš skvele. Začínam byť hladná tak sa poďme pozrieť čo si pripravila na dnešné varenie.

Obľúbené recepty Barborky Švidraňovej vám popíšeme v pokračovaní článku.

Mgr. Veronika Hlivová

Mgr. Veronika Hlivová

Veronika pre vás pripravuje blogové články na našej webovej stránke zamerané hlavne na témy zdravého životného štýlu, chudnutia a diéty Profidiet. Taktiež sa stará o publikovanie nových článkov a príspevkov na sociálnych sieťach Facebook, Twitter, Instagram a GooglePlus :)

Zanechajte komentár