Nastal čas pre chudnutie a jarné očisty s diétou Profidiet

Chudnutie s individuálnym prístupom

Chudnutie s individuálnym prístupom
05. apríl, 2019 0 Komentár

Chudnutie s individuálnym prístupom

Viete čo znamená chudnutie s individuálnym prístupom? My v Profidiet sme sa rozhodli, že sa zo sveta virtuálnych obchodov, poradní a komunikácie vrátime späť do sveta skutočného.

Práve preto sme pred necelým mesiacom na Americkom námestí v Bratislave pre vás otvorili Profidiet referenčné centrum chudnutia, kde vám pomôžeme s redukciou váhy pod dohľadom nutričného poradcu. Náš odborník vám poradí, odmeria vás, bude vás počas chudnutia sprevádzať v ťažkých momentoch, ale aj v úsmevných chvíľach. Je to vlastne taký priateľ na chudnutie.

Aby ste vedeli, koho pod tajomným pomenovaním nutričný poradca ukrývame, urobili sme rozhovor s našou nutričnou poradkyňou Andreou:

Povedzte nám niečo zaujímavé o sebe? Čo máte rada? Čomu sa venujete vo svojom voľnom čase?

Veľmi milujem prírodu jej pokoj a harmóniu. Rada cestujem a spoznávam iné kultúry. Momentálne vo voľnom čase píšem knihu.

Ako ste sa stali nutričnou poradkyňou?

Napriek tomu, že som vyštudovala marketing, už dlhší čas sa venujem psychológii a psychosomatike a to ma priviedlo aj k tejto oblasti.

Čo Vás na tejto téme zaujalo?

Obezita je nielen o jedle, ale aj o prístupe k životu a o pohľade na život a o psychickej kondícii.

K zdraviu som sa dostala cez rodinného priateľa. Mal viacero diagnóz, pričom lekári chceli všetko riešiť radikálnymi chirurgickými zákrokmi alebo chémiou, čo sa mi veľmi priečilo. Vtedy som intenzívne začala používať svoju intuíciu, ktorá mi pomohla tohto človeka nasmerovať správnym smerom a pomôcť k jeho uzdraveniu. Aj keď musím priznať, tá cesta bola dlhšia a vyžadovala si veľkú trpezlivosť. Momentálne je však zdravý a to aj bez zákrokov a chémie. Týmto nechcem úplne odsúdiť chémiu, aj ona pomôže na určitú dobu a je nutná najmä v akútnych prípadoch, no nie je vhodná na dlhodobé užívanie.

Čo Vás na práci nutričného poradcu najviac baví?

Baví ma práca s ľuďmi a hlavne to, keď vidím ich radosť z výsledkov, najmä že sa im podarilo schudnúť a následne si zníženú váhu udržať. Ešte väčšiu radosť mám z toho, keď prídu aj po dlhšom čase a povedia mi, že ich nové nasmerovanie bolo správne.

Snažím sa im ukázať správnu cestu a namotivovať ich, aby na nej zostali aj po skončení redukčného programu. To je už samozrejme na ich slobodnom rozhodnutí, či sú ochotní sa zmeniť alebo ostanú pri svojich starých programoch.

Čo je podľa Vás najdôležitejšou úlohou nutričného poradcu vo vzťahu ku klientovi v procese chudnutia?

Vedieť ho správne motivovať a podržať v ťažkých chvíľach, primárne pri prekonávaní niektorých fáz.

Ale samozrejme pre zmenu sa musí každý človek rozhodnúť sám, inak to nemá zmysel.

Ako ste našli Profidiet, a čím Vás tento diétny program oslovil?

Veľmi ma oslovil ľudský prístup pani majiteľky a jej skutočný záujem pomôcť klientom prostredníctvom nášho redukčného programu.

Aké sú z Vášho pohľadu najväčšie prínosy proteínovej diéty?

Je to jeden zo spôsobov či možností ako rozbehnúť vo svojom tele ozdravný proces.

Navyše, ak sa budú klienti aj naďalej pridržiavať zdravého životného štýlu, poslúži im aj ako prevencia civilizačných ochorení, ktoré v súčasnej dobe veľmi narastajú. Príkladmi najbežnejších problémov a ochorení sú vysoký krvný tlak, diabetes, črevné ochorenia, poruchy imunity, alergie, ale aj rakovina.

Detailné informácie o proteínovej diéte nájdete na www.profidiet.net

Služby poskytované v Profidiet referenčnom centre:

  • Konzultácia pred chudnutím
  • Váženie na bioimpedančnej váhe
  • Vytvorenie jedálnička
  • Nutričné poradenstvo
  • Nastavenie redukčného programu
  • Ochutnávka proteínových jedál
  • Možnosť kúpy proteínových jedál Profidiet

Ak Vás zaujalo chudnutie s individuálnym prístupom neváhajte a navštívte nás na Americkom námestí 1, 811 07 v Bratislave, alebo sa objednajte telefonicky na t.č. +421 917 962 682, prípadne nám napíšte email na redukcnecentrum_ba@profidiet.sk. Veľmi radi Vám vysvetlíme ako Profidiet proteínová diéta funguje ako aj to, čo od nej očakávať. Odmeriame vás, nastavíme vám jedálniček a pomôžeme vám zorientovať sa v širokej ponuke proteínových jedál. Tešíme sa na vašu návštevu.

Mgr. Veronika Hlivová

Mgr. Veronika Hlivová

Veronika pre vás pripravuje blogové články na našej webovej stránke zamerané hlavne na témy zdravého životného štýlu, chudnutia a diéty Profidiet. Taktiež sa stará o publikovanie nových článkov a príspevkov na sociálnych sieťach Facebook, Twitter, Instagram a GooglePlus :)

Zanechajte komentár