Nastal čas pre chudnutie a jarné očisty s diétou Profidiet

Ako schudnúť do šiat či do plaviek?

Ako schudnúť do šiat či do plaviek?
30. jún, 2022 0 Komentár

Ako schudnúť do šiat či do plaviek?

Letné obdobie - teplo, slnko, voda je tu a s ním súvisí aj letné obliekanie. Ak sa cítite trochu nesmelo keď sa musíte sa vychystať do práce, za zábavou alebo na dovolenku, tak čítajte ďalej.  

Pri zhone, ktorý máme po celý rok sa ľahko môže stať, že tzv. letnú prípravu nestihneme. Vír pracovných a rodinných povinností nás zamestná na toľko, že na seba akosi zabúdame. Potom však príde rýchle oteplenie a obdobie dovoleniek a na “vyladenie” postavy veľa času nezostáva. Čo teraz?!

Ak sa aj vy vidíte pri čítaní týchto riadkov, nezúfajte.  

S Profidiet proteínovou diétou to ľahko a rýchlo zvládnete. Pokiaľ potrebujete čo - to schudnúť, máme pre vás zopár riešení:

  1. krátky, 7 - dňový program, ktorý vyskúšala aj moderátorka Adriana Poláková. Kombinuje v sebe proteínovú stravu spolu s bežnou. Práve vďaka tomu je chudnutie naozaj prirodzené a ľahko zapasuje aj do vašich bežných dní. Odhadovaná redukcia: 2 - 3 kg*.

  2. intenzívny, 15 - dňový program, ktorého súčasťou je komplexný jedálniček na celých 15 dní. Kombinuje v sebe proteínové instantné produkty, spolu s hotovými tyčinkami, cestovinami či nízkosacharidovým pečivom. Jedálniček je plný inšpiratívnych receptov, ktoré viete ľahko zakomponovať aj do bežného stravovania po diéte. Odhadovaná redukcia: 5 - 7 kg*.
  3. dlhší, 21 - dňový program, ktorý vás prevedie troma fázami expresne rýchlo. Zároveň vás však navedie na cestu za novým životným štýlom. Je vyskladaný z rôznych druhov proteínových, instantných produktov, ktoré sú namixované podľa obľúbenosti našich verných klientov. Odhadovaná redukcia: 7 - 10 kg*. 

* výsledná zredukovaná hmotnosť sa môže líšiť na základe počiatočnej hmotnosti klienta, množstva tuku a vody v tele a tak isto na základe dodržiavania jednotlivých fáz a pokynov v jedálničku.

Ak si predsa len neviete vybrať, ktorý program je pre vás ten pravý alebo sa potrebujete poradiť ohľadne stravovania, naši poradcovia vám radi s čímkoľvek pomôžu. Všetky kontakty na nás nájdete na: https://profidiet.net/centra

Zanechajte komentár