Nastal čas pre chudnutie a jarné očisty s diétou Profidiet

Úprimná recenzia na Profidiet proteínovú diétu so Silviou

Úprimná recenzia na Profidiet proteínovú diétu so Silviou
27. júl, 2021 0 Komentár

Úprimná recenzia na Profidiet proteínovú diétu so Silviou

Naša klientka Silvia schudla s Profidiet proteínovou diétou za 8 mesiacov neuveriteľných 29 kilogramov. Silvia chudne tak povediac “na diaľku” pod dohľadom Profidiet výživovej poradkyne Zlatky. Sú v pravidelnom kontakte a ak má akúkoľvek otázku, napríklad ohľadom vhodnosti jednotlivých potravín vo svojom novom jedálničku, vie kde hľadať odpoveď. :)

V tomto krátkom rozhovore sme Silviu trošku vyspovedali a pozisťovali ako jej chudnutie išlo/ide, pretože, áno, -29 kg ešte nie je koniec programu. Prečo sa rozhodla pre Profidiet? Čo jej z nášho širokého portfólia chutilo najviac, čo možno menej a čo ju motivovalo zotrvať v redukčnom programe? Čítajte ďalej a dozviete sa viac.

1. Silvia, skúšali ste pred tým aj iné formy diét?

S: Áno skúšala som aj iné diéty, ale vždy som vydržala maximálne 3-4 mesiace a potom som sa samozrejme s váhou vrátila naspäť, nastal teda nežiadúci jojo efekt.

2. Na našom trhu je množstvo keto diét, prečo ste sa rozhodli práve pre Profidiet proteínovú diétu?

S: Profidiet bola prvá ketodiéta o ktorej som sa dozvedela. Otvorila som si vašu stránku, podrobne som si ju prečítala a zistila som, že táto diéta nie je iba o tekutej strave, práškoch a iba o zelenej či bielej zelenine (iba na začiatku).  Tak som ju chcela vyskúšať.

3. Ktoré produkty Profidiet Vám zatiaľ najviac chutili?  

S: Veľa produktov je veľmi dobrých. No najviac mi chutili proteínové krémy ako je zeleninový a krém s kuracou príchuťou, pretože mali výbornú chuť a stačilo ich dochutiť iba soľou. Z tyčiniek to boli jednoznačne kokosová chrumkavá tyčinka s príchuťou čokolády s arašidmi a tie mi fakt chutili ako reálne tyčinky bounty a snickers :)

4. Ktoré jedlá Vám chutili naopak najmenej? (prečo)

S: Počas môjho redukčného programu som toho vyskúšala už dosť. Zatiaľ mi najmenej chutila paradajková polievka, v ktorej som cítila akoby pretlak. 

5. Za 8 mesiacov ste schudli 29 kg, bolo nejaké obdobie keď Vám redukcia išla pomalšie, resp. Vám redukcia stagnovala? Ak áno, v čom bol problém resp. ako ste sa v tomto období namotivovali?

Samozrejme, bolo viac takých období kedy to išlo pomalšie, keďže som mala za to obdobie stále nejaké oslavy a viete ako to chodí, nie vždy sa človek vie udržať. Ale, neľutovala som to a zároveň som ani nepribrala. Na pár dní som sa vrátila do predchádzajúcej fázy, nahradila  pravé jedlo proteínovým jedlom od Profidiet a neskôr vypotila cvičením.

6. Čo by ste odkázali klientkám/ klientom, ktoré/í možno premýšľajú či ísť do redukcie s Profidiet proteínovou diétou?

Všetkým, ktorí rozmýšľajú či ísť do redukcie s touto diétou by som odkázala, aby do toho určite išli alebo ju aspoň na pár týždňov skúsili, pretože hladní určite neostanú, ak je  hlad to jediné, čo ich od redukcie odrádza. Tiež som išla do toho s malou dušičkou či z toho niečo bude, keďže som už bola zo seba zúfalá a chcela som konečne zmenu, pre ktorú samozrejme treba niečo spraviť. A teraz som zistila, že po fyzickej stránke sa cítim sebavedomejšie a hlavne po zdravotnej stránke sa cítim oveľa lepšie.  

Silvia, ďakujeme za odpovede na naše otázky a tešíme sa spolu s Vami, že sa Vám podarilo takto pekne schudnúť. Proteínová diéta Profidiet je vhodná pre každého, kto chce schudnúť a nemá zdravotné problémy. Viac o proteínovej diéte sa dočítate v detailnom popise

Zanechajte komentár