Nastal čas pre chudnutie a jarné očisty s diétou Profidiet

Navždy štíhla!

Navždy štíhla!

Navždy štíhla!

Túžite sa konečne a na veky vekov zbaviť nadbytočných kilogramov? Potom sa zverte do rúk odborne vyškoleného terapeuta na bielkovinovú diétu PROFIDIET® a dajte sa na cestu príjemného chudnutia v 4 fázach na úkor tukového tkaniva a bez pocitu hladu.

Zmena na celý život

Nejde o to, schudnúť, ale už nikdy NEPRIBRAŤ! Bielkovinová ketogénna diéta dokáže postupne zredukovať vašu hmotnosť až o 7 - 10 kg za mesiac bez JO-JO efektu. Zároveň vás privedie nielen natrvalo k ideálnej hmotnosti, ale naučí vás aj zdravým stravovacím návykom.

Ako Profidiet® funguje?

Celý proces tejto zrozumiteľnej, bezpečnej a účinnej diéty vedie v 4 za sebou idúcich fázach zaškolený terapeut alebo lekár výhradne v centrách, ktoré sú na túto problematiku vyškolené. Princíp je v pravidelnej konzumácii biologicky vysoko hodnotných bielkovín z mlieka, sóje a vaječného bielka v podobe slaných a sladkých jedál Profidiet®, ktoré sa v organizme štiepia za vzniku prirodzených zlúčenín - ketolátok (kyselina acetoctová, betahydroxymaslová, acetón). Ketolátky sú totiž nielen energeticky veľmi bohaté, ale sú aj zdrojom energie pre mozog a tiež prirodzenou cestou navodzujú pocit nasýtenia. Ten sa zvyčajne dostaví na druhý deň po začatí diéty a vďaka tomu NEPOCÍTITE HLAD.  Hyperproteínová strava súčasne chráni svalové tkanivo, takže sa úbytok kíl deje predovšetkým na úkor tuku. Navyše sa jedlá PROFIDIET® dopĺňajú cielene volenými druhmi zeleniny s dostatočným množstvom sacharidov nevyhnutných na normálne fungovanie organizmu. 

Chcete sa opäť páčiť sama sebe? Rozhodli ste sa vyskúšať Profidiet®? Všetky potrebné informácie získate na                    www.profidiet.net

Profidiet®

Čas na zmenu, čas na Profidiet

 

 

Zanechajte komentár