Nastal čas pre chudnutie a jarné očisty s diétou Profidiet

Polievky Profidiet®

Polievky Profidiet®

Polievky Profidiet®

Patríte k tým, ktorým sa obed bez dobrej a výdatnej polievky neráta? Chcete schudnúť a zároveň si pochutnať na dobrej polievke bez výčitiek svedomia? Potom vyskúšajte napríklad Brokolicový krém s karfiolom od originálnej značky bielkovinovej diéty Profidiet®.  Má nielen výbornú chuť, ale vám aj pomôže zbaviť sa kíl navyše.

 

Originálna značka bielkovinovej diéty Profidiet® má vo svojej bohatej ponuke slaných a sladkých jedál aj vynikajúce polievky. Ide pritom o instantný diétny proteínový produkt s vysokým obsahom bielkovín, s veľmi nízkou kalorickou hodnotou a so zníženým obsahom cukrov, ktorý je určený na znižovanie telesnej hmotnosti. Na výber je hneď niekoľko rôznych chutí. Čo by ste povedali napríklad na Brokolicový krém s karfiolom? Jeho príprava je jednoduchá – stačí, aby ste obsah vrecúška vysypali do vhodnej nádoby, pridali 200 až 230 ml horúcej (nie vriacej) vody a dobre rozmiešali pomocou metly na šľahanie alebo ponorného mixéra. Potom už len podľa chuti pridáte soľ a korenie a môžete sa s chuťou pustiť do zdravého a výdatného obeda, aj keď ide „len“ o polievku.

 

Výhodou proteínových jedál PROFIDIET® je, že majú schopnosť prirodzenou cestou navodiť pocit nasýtenia. Ten sa zvyčajne dostavuje už od druhého až tretieho dňa po začatí hyperproteínovej diéty a preto NEPOCIŤUJETE HLAD. Hyperproteínová strava sa súčasne spolupodieľa na ochrane svalového tkaniva ako „bližšieho“ zdroja energie, než akým je tkanivo tukové.

 

 Polievky PROFIDIET® sa do jedálnička zaraďujú hneď od začiatku tejto úspešnej a zdravej 4-fázovej bielkovinovej diéty. BROKOLICOVÝ KRÉM s KARFIOLOM tvorí náhradu jedného hlavného jedla v rámci celodennej stravy. Jeho základom sú mliečne bielkoviny, ktoré dopĺňa vláknina a sušené rastlinné zložky – brokolica, pór, karfiol, cibuľa, zeler, cesnak či klinčeky. Zmes obsahuje lepok. Pri užívaní produktu je nevyhnutné dodržiavať dostatočný príjem tekutín (min. 1,5 l za deň) a držať sa odporúčaní svojho lekára či lekárnika, prípadne odborníka so skúsenosťami v oblasti výživy. V každom prípade je táto potravina určená len pre osoby staršie ako 18 rokov.

 

Všetky výrobky Profidiet® sú dostupné výhradne v poradenských centrách, ktoré sú na túto problematiku vyškolené.

 

Chcete sa opäť páčiť sama sebe? Rozhodli ste sa vyskúšať Profidiet®? Všetky potrebné informácie získate na www.profidiet.net alebo na infolinke +421 917 953 818.

 

Profidiet®

Čas na znenu, čas na Profidiet.

 

Zanechajte komentár